din expert inom skönhet, doft och hälsa

Heaven Scent erbjuder rekrytering, bemanning och utbildning inom skönhet, doft och hälsa. Hos oss kan du hyra in personal i butik eller för olika events, utbilda din egen personal samt få hjälp vid rekryteringsprocesser.

en komplett lösning

När du använder dig av Heaven Scent kan du räkna med en sak: kvalitet. All vår personal – från make up-artisten till massageterapeuten – är utbildade inom sina områden samt har genomgått säljträning. Det medför att du får tillgång till kompetent hjälp som inte bara inspirerar dina kunder och ökar försäljningen, utan som samtidigt ger din egen personal ny energi. Med oss får du helt enkelt en helhetslösning som ger ett professionellt intryck av din verksamhet.

vi höjer standarden

På Heaven Scent har vi som mål att höja statusen inom vår bransch. Därför har vi marknadsmässiga löner samt arbetar efter gällande kollektivavtal på de olika arbetsplatserna. Det innebär Foraförsäkring och ansvarsförsäkring för all vår personal, semesterersättning samt kvälls- och helg-ob. Genom att välja just oss laddar du ditt varumärke med bra värderingar samtidigt som du hjälper till att höja branschkvalitén. Tack.

utbildning är en självklarhet

När din kund kommer till dig för inspiration förväntar de sig en expert. Och just det hittar du hos oss. Eftersom all vår personal är utbildade inom sina områden samt säljtränade kan dina kunder få den service de både förtjänar och förväntar sig. Det kan du förvänta dig av oss.

du känner igen
oss i butik

När vi kommer ut till din verksamhet har vår personal egna uniformer med diskret broderade loggor. Det gör att folk känner igen oss och förstår att du anlitat kunnig och erfaren service. För att säkerställa kvalitén måste all vår personal gå igenom guidelines innan de får gå ut på pass. Dessutom har våra make up-artister sminkbälten, vilket bidrar till den professionella känslan. Allt en del av vår helhetslösning.