senaste inläggen

56

Ett favoritfotografi på Isabella Rossellini, som under 14 år var ansiktet för Lancôme. Idag representerar Heaven Scent Lancôme på Åhléns City i Stockholm. Trevlig fredag! #lancôme #isabellarossellini #makeup

46

Morgonkurs med anrika Lancôme. #lancôme #beauty

38

Heaven Scents representanter Anna & Ayla för Babor. ✨

37

Hela veckan representerar Heaven Scent Emma S. med fina erbjudanden på hudvård och nya doften Barrow Street. På bilden vår representant Linn.

56

Heaven Scents team för Emma.S från morgonens utbildning. Vi är djupt imponerade över den nya doften "Barrow Street", inspirerad av 90-talets Greenwich Village i New York.

33

I veckan representerar Heaven Scents Make up Artister det finska märket Lumene. På bilden har modellen fått en make up-konsultation med de nya produkterna i Invisible illumination serien. En serie vars produkter är en hybrid mellan hudvård och make up.

25

Det ungerska lyxiga hudvårdsmärket Omorovicza, är ett favoritmärke på Heaven Scent. Idag representerar Heaven Scent märket på NK i Göteborg och Stockholm. På bilden ser ni det anrika Spat Racz som startades av Omorovicza familjen på 1800-talet. #omorovicza #skincare

42

Anna & Åsa från gårdagens shoppingkväll med Hugo Boss, The Scent för han & hon. Doftdemon fortsätter hela veckan. ✨

24

Ikväll är det shoppingkväll med trevliga erbjudande på Åhléns City. Heaven Scent representerar bland annat det franska sportvarumärket Lacostes dofter. Ses där! (På bilden ser ni Lacostes reklamkampanj från 1976.)

20

Året är 1994 och Yves Saint Laurents Autum Look heter Indigo. #ysl #makeup